Mijn favorieten

Wat doen wij?


Een huis kopen is een erg spannend proces. Als u eenmaal uw droomhuis gevonden hebt, wilt u het liefst alles zo snel mogelijk regelen. Hierbij komen natuurlijk veel vragen naar boven. Wij bieden antwoord op al deze vragen.

Onafhankelijk advies
Wij bieden onafhankelijk advies om voor u de meest rendabele hypotheek te vinden. Dit maakt ons advies anders dan een hypotheekadvies bij een bank. Wij bekijken namelijk niet alleen het aanbod van uw bank, maar ook die van andere Nederlandse banken en hypotheekverstrekkers.
Wij zijn ervaren en beschikken over alle vereiste certificaten. Hierdoor bent u verzekerd van een kwalitatief hypotheekadvies.


1. Oriëntatie
Het eerste gesprek is een vrijblijvend kennismakingsgesprek op onze kosten. Tijdens dit gesprek geeft u aan wat uw plannen zijn en maken wij een inschatting van de mogelijkheden. Wij vertellen u vervolgens wat u van Jeanette Visscher Hypotheken en Verzekeringen mag verwachten en wat dat gaat kosten. Vervolgens besluit u of wij voor u aan het werk gaan.  


2. Inventarisatie en analyse
Geeft u akkoord? Dan gaan we voor u aan de slag. We maken een inventarisatie en analyse van uw gehele financiële situatie en stellen uw persoonlijke financiële profiel samen met daarin uw wensen en toekomstplannen. Daarbij brengen we ook in kaart welke risico’s u loopt indien u bijvoorbeeld werkloos wordt of arbeidsongeschikt raakt en hoe uw situatie wordt na pensionering of na overlijden van uw partner.

 

3. Advies
Op basis van de inventarisatie en analyse maken we een advies. In dit advies wordt ook verwerkt welke producten wij adviseren af te sluiten. Voor het productadvies zullen wij veel tarieven en voorwaarden van diverse aanbieders vergelijken. Het adviesrapport bespreken met u.

 

4. Bemiddeling
Als helemaal duidelijk is wat u nodig heeft, kan de bemiddeling beginnen. Wij vragen de hypotheek, eventuele verzekeringen en taxatie aan, zorgen voor het nodige papierwerk en begeleiden u naar het uiteindelijke afsluiten van de hypotheek. Daarbij houden we ook de deadlines van bijvoorbeeld voorbehoud van financiering, het stellen van bankgarantie en dergelijke voor u in de gaten houden. Kortom: Wij zorgen ervoor dat u geen zorgen heeft!

 

5. Na het afsluiten
Ook na het afsluiten blijven we voor u klaar staan. Heeft u vragen of is uw situatie veranderd? Neem dan contact met ons op.