Mijn favorieten

Kantoor

 

Wie zijn wij?

De verkoop van een woning is een spannende zaak. De thuisbasis wordt verkocht en er wordt een nieuwe “stek” gezocht.  Als geen ander weten wij hoe intensief en enerverend een woningverkoop kan zijn. Als makelaar streven wij ernaar de verkoper(s) van een woning actief en deskundig te begeleiden in deze periode. Voor een verkopers kan het onduidelijk zijn welke activiteiten hij/zij van hun makelaar mogen verwachten. Daarom hebben wij de Verfrissende Persoonlijke verkoopStrategie ontwikkeld. Deze is gericht op verkoop van een woning tegen een optimale prijs binnen een redelijke termijn en zonder zorgen. Hierbij werken wij in 5 stappen. Wij informeren u graag verder over de mogelijkheden voor u.
Jeanette Visscher Makelaars is een jong en relatief klein makelaarskantoor en zijn  gevestigd in het centrum van Dalfsen. Binnen ons kantoor staat niet groei, maar persoonlijke dienstverlening voorop. Wij zijn gericht op optimale persoonlijke begeleiding van onze opdrachtgevers in het proces van verkoop en aankoop van een woning.

Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Maak een afspraak en laat u in een persoonlijk gesprek informeren over de mogelijkheden. Kunt u niet tijdens kantoortijden? Geen probleem….. ook buiten kantoortijden en op zaterdag kunt u bij ons terecht.  Wij zijn u graag van dienst! Ons team staat voor u klaar. Telefonisch is ons kantoor bereikbaar op telefoonnummer 0529-438777.


Openingstijden:

Maandag         08:45-17:15
Dinsdag           08:45-17:15
Woensdag       08:45-17:15
Donderdag      08:45-17:15
Vrijdag             08:45-17:15

 

Jeanette Visscher Makelaars

Kantoor Vestiging Jeanette Visscher Makelaars

Adresgegevens

Bloemendalstraat 3
7721 AL DALFSEN
KvK nummer: 05063775

Routeplanner